Sutjeska na pripremama u Kosjeriću

Zakazani su dueli sa Čelikom iz Zenice, Bežanijom, Metalcem iz Gornjeg Milanovca i Mladosti iz Lučana, a imena dva preostala rivala znaće se po dolasku na odredište
3 komentar(a)
Radojičić, Foto: Vesko Belojević
Radojičić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 15.07.2012. 16:31h

Na prvu fazu priprema fudbalera Sutjeske stavljena je tačka.

Izabranici Dragana Radojićića od danas nastavljaju sa radom u Kosjeriću, gdje će kroz kontrolne mečeve tražiti najboljih jedanaest za početak sedmog šampionata Crne Gore.

Za četrnaest dana koliko će boraviti u Srbiji, nikšićki “plavo-bijeli” odigraće pet ili šest utakmica.

Zakazani su dueli sa Čelikom iz Zenice, Bežanijom, Metalcem iz Gornjeg Milanovca i Mladosti iz Lučana, a imena dva preostala rivala znaće se po dolasku na odredište.

Pred sam put produžena je saradnja sa ofanzivcem Baćom Nikolićem, koji nije krio zadovoljstvo postignutim dogovorom.

"Zadovoljan sam što sam uspio da se dogovorim sa klubom o produženju saradnje. Sutjeska je klub koji najviše volim. Jednostavno, to je moja prva ljubav. Ugovor sam potpisao na dvije godine i sada na miru mogu da nastavim sa pripremama za novi šampionat. Lične i klubske ambicije su se poklopile, jer u novoj sezoni imamo visoke ciljeve i to je jako važno. Istina, nedostaju nam još 2- 3 dobra igrača, ali očekujem da će vrlo brzo stići i nova pojačanja. Uželjeli smo se prijateljskih utakmica gdje ćemo imati priliku da se nametnemo i izborimo mjesto startera", rekao je Nikolić.

Novi član Sutjeske od danas bi mogao da bude Vanja Tatar, koji je dobio čiste papire iz Mogrena.

Takođe više detalja znaće se i o Đorđu Šušnjaru, s obzirom da je Vojvodina okončala pripremni period u Austriji.

Bonus video: