Majkon ide u Real

Po najavama sa Apenina, Majkon bi u Realu primao istu godišnju platu kao u milanskom klubu - ona glasi 4,5 miliona po sezoni
2 komentar(a)
Daglas Maikon, Foto: REUTERS
Daglas Maikon, Foto: REUTERS
Ažurirano: 15.07.2012. 15:55h

Ni Čelzi, ni Pari Sen Žermen - budućnost Majkona je izgleda vezana za Žozea Murinja i Real Madrid.

Kako pišu italijanski i španski mediji, brazilski desni bek će narednih dana potpisati trogodišnji ugovor sa "merengesima”, a Inter bi za obeštećenje dobio osam miliona eura.

Majkonova želja je od početka bio Real, ali je u jednom trenutku procurila informacija da Murinjo ne želi da ga dovede, jer vjeruje da on više ne može da pruži vrhunske igre.

Sada je, međutim, "Specijalni" ozbiljan u namjeri da opet radi sa igračem koji je 2010. u Interu, pod vođstvom Portugalca, odigrao najbolju sezonu u karijeri.

Po najavama sa Apenina, Majkon bi u Realu primao istu godišnju platu kao u milanskom klubu - ona glasi 4,5 miliona po sezoni.

Biće još odlazaka iz Intera, a uz Majkona je najbliži Đampaolo Pacini za kojeg nema mjesta u koncepciji trenera Andree Stramaćonija.

Za ovog napadača je zainteresovan Verder, ali popularni Paco nije oduševljen idejom da ide u Bundes ligu. Opcija je i Lacio, kao i Juventus...

Bonus video: