Siti za Teveza traži 22 miliona funti

Manćini je i dalje očajnički želi da dovede Robina van Persija i zna da odlazak Teveza povećava šanse da Holanđanin dođe među "građane”
59 pregleda 0 komentar(a)
Karlos Tevez, Foto: Beta AP
Karlos Tevez, Foto: Beta AP
Ažurirano: 14.07.2012. 17:12h

Čelnici Mančester sitija poručili su kolegama iz Milana da daju 22 miliona funti ili zaborave Karlosa Teveza.

Argentinac je prekjuče rekao da nema namjeru da napusti redove engleskog šampiona nakon što je izgladio odnose da menadžerom Robertom Manćinijem.

Međutim, italijanski stručnjak je spreman da proda Teveza ako zainteresovani klub plati traženu cijenu.

Za Milan je sada argentinski reprezentativac meta broj jedan nakon što je pristao da proda Zlatana Ibrahimovića u PSŽ zajedno sa Tijagom Silvom.

Italijanski vicešampion će na ime obeštećenja dobiti između 65 i 70 miliona eura, pa je Silvio Berluskoni voljan da angažuje Teveza kao zamjenu za Šveđanina.

Milan je, takođe, spreman da angažuje Edina Džeka, pošto Manćini mora da smanji igrački kadar i smanji finansijske izdatke, kako bi mogao da angažuje nove igrače.

Tevez je jedan od najplaćenijih igrača sa platom od 250.000 funti nedeljno, a ostale su mu još dvije godine ugovora.

Argentinac se nalazi sa ekipom u Austriji, gdje se Mančester siti nalazi na pripremama, a tvrdi da je srećan na "Itihadu”.

"Osjećam se srećno u klubu, vjerujem u sebe, dobro i naporno radim. Glavni cilj svakog igrača je da se nametne menadžeru i da igra značajnu ulogu u timu. Želim da pokušam da ponovo osvojimo titulu i da odemo što dalje u Ligi šampiona”, istakao je Tevez.

Manćini je i dalje očajnički želi da dovede Robina van Persija i zna da odlazak Teveza povećava šanse da Holanđanin dođe među "građane”.

U međuvremenu, Manćini je poslao ponudu od milion funti PAOK-u za 19-godišnjeg lijevog beka Kostasa Stafilidisa.

Bonus video: