Peskara: PSŽ ne može dobiti Veratija za manje od 12 miliona

"Ako nam ponude 11 miliona i 900 hiljada, nema ništa od transfera. Ispod 12 miliona ne idemo. Vjerujem da ćemo naredna sedmice doći do kraja pregovora“, rekao je Sebastijani
1 komentar(a)
Ažurirano: 14.07.2012. 13:41h

Pari Sen Žermen je u završnoj fazi pregovora oko dovođenja Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silve. Sa Milanom je dogovor postignut (62 miliona eura), ali sada menadžeri dvojice igrača tvrde Pazar za svoje klijente. I ne popuštaju, jer Mino Rajola za Ibrahimovića traži 14,5 miliona po sezoni, menadžeru Silve je sada malo, navodno, već dogovorenih 7,5 miliona...

U međuvremenu PSŽ nastavlja i već pregovore započete oko mladog i veoma talentovanog 19-godišnjeg veziste Peskare, Marka Veratija.

„Pregovori idu u dobrom pravcu, ali ništa još nije završeno“, rekao je predsjednik Peskare Danijele Sebastijani.

„Francuski klub je jedini koji je dao ozbiljnu ponudu, i ističem da nije bilo naknadnih ponuda italijanskih klubova“, dodao je prvi čovjek novog člana Serije A.

Iz Peskare ističu da je Pari Sen Žermenu jasno stavljeno do znanja pod kojim uslovima može kupiti Veratija.

„Za njega tražimo 12 miliona eura. Ako nam ponude 11 miliona i 900 hiljada, nema ništa od transfera. Ispod 12 miliona ne idemo. Vjerujem da ćemo naredna sedmice doći do kraja pregovora“, rekao je Sebastijani, i dodao da je Verati „trenutno malo zbunjen“.

„On je veoma vezan za Peskaru, i jasno je da bi mu bilo žao da ode. Međutim, ako ga ubijede iz PSŽ-a, ako ga zadovolje ugovorom, za njega onda neće biti problema“, zaključio je predsjednik Peskare.

Bonus video: