Rajola: Ibrahimović je kao Mona Liza

"Zato Parižani moraju da budu svjesni da dolaskom Ibrahimovića dovode najboljeg“, rekao je Rajola, očigledno gledajući da iz pregovora izvuče što bolji ugovor za Šveđanina.
0 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.07.2012. 14:32h

Ibrahimović je kao Mona Liza. Na ovaj način je Mino Rajola, menadžer Zlatana Ibrahimovića, opisao švedskog napadača, koji privodi kraju pregovore sa Pari Sen Žermenom oko transfera napadača Milana.

Rajola je danas ponovo u Parizu, da sa Leonardom, direktorom PSŽ-a, definiše posljednje detalje (visinu zarade) oko ugovora Ibrahimovića, pošto su dva kluba dogovorili prelazak Ibre i Tijaga Silve za sumu od 62 miliona eura.

„Pari Sen Žermen bi mogao da ostvari san dovođenjem Zlatana. On je kao Mona Liza. Zamislite najvrijednije slike, ljudi stoje pred njima, gledaju ih sa distance i dive im se. Zato Parižani moraju da budu svjesni da dolaskom Ibrahimovića dovode najboljeg“, rekao je Rajola, očigledno gledajući da iz pregovora izvuče što bolji ugovor za Šveđanina.

„Rajola je dodao u ovom trenutku jedino Pari Sen Žermen i Mančester siti mogu sebi dozvoliti ovakve transfere.

„Mnogi klubovi prolaze kroz finansijske poteškoće, kao Milan, Barselona i drugi. To je realnost ovog ljeta“, dodao je Rajola.

Bonus video: