Bekam: Ja nisam osoba koja treba da zapali plamen

"Paljenje baklje na stadionu je nešto što treba da uradi olimpijac koji je uradio neke nevjerovatne stvari za našu zemlju i osvajao zlatne medalje", rekao je Bekam
3 komentar(a)
Dejvid Bekam, Foto: Reuters
Dejvid Bekam, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.07.2012. 12:49h

Engleski fudbaler Dejvid Bekam rekao je danas da on nije osoba koja treba da zapali plamen na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

"Paljenje baklje na stadionu je nešto što treba da uradi olimpijac koji je uradio neke nevjerovatne stvari za našu zemlju i osvajao zlatne medalje. Još nije odlučeno ko će to uraditi, ali ja ću biti dio toga na neki način", rekao je Bekam na treningu njegovog kluba Los Anđeles Galaksija.

Bekam je izostavljen sa spiska reprezentativaca Velike Britanije za Igre u Londonu.

"Rajan je imao neverovatnu karijeru u Mančester junajtedu. On zaslužuje da bude na Igrama i biće sjajno gledati ga. Imam lepe uspomene vezane za njega dok smo igrali zajedno. Nadam se da će Velika Britanija osvojiti što je više moguće medalja, pa i u fudbalu", kazao je Bekam.

On je rekao da je ponosan što će se Olimpijske igre održati u njegovom rodnom gradu.

"Ponosan sam što ću biti navijač u Londonu više nego išta. U dijelu grada u kojem sam odrastao i gdje sam igrao fudbal na poljanama sada je sve drugačije i kao Englez veoma sam ponosan", rekao je Bekam.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta.

Bonus video: