Bubanja: Nećemo se obrukati protiv Metalurga

"Da nismo uspjeli, snosio bih odgovornost za neuspjeh. Ipak, iz ovog dvomeča zasluženo izlazimo kao pobjednici”, kaže Slavoljub Bubanja, trener Čelika.
1 komentar(a)
fubaleri Čelika, Foto: Luka Zeković
fubaleri Čelika, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.07.2012. 10:35h

Čelik slavi plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Remi sa Borcem iz Banjaluke (1:1) u Nikšiću bio je dovoljan za prolaz, zahvaljujući većem broju postignutih golova u gostima (2:2).

“Naši rezultati su za pohvalu. Moram naglasiti da je Borac organizovan klub i kao ekipa sigurno da mogu više. Da nismo uspjeli, snosio bih odgovornost za neuspjeh. Ipak, iz ovog dvomeča zasluženo izlazimo kao pobjednici”, kaže Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

Strateg Nikšićana priznaje da je tačno da je njegova ekipa iskoristila igrača više na terenu.

“Moji momci su u tom trenutku pomislili da ćemo lako izaći na kraj sa Borcem, što nam se osvetilo. Ipak, moramo biti zadovoljni”, dodao je Bubanja.

Čelik se okreće narednom rivalu, ukrajinskom Metalurgu iz Donjecka.

“Od ovog trenutka moramo prikupiti što više informacija o Metalurgu. Odmah da kažem sigurno da se nećemo obrukati protiv velikog rivala”, zaključio je Bubanja.

Trener Borca Slaviša Božičić priznao je da je “u dvije utakmice Čelik pokazao više”.

“Što se nas tiče propustili smo veliku šansu. U prvom poluvremenu igrali smo loše. U nastavku i pored igrača manje odigrali smo bolje, pružili više, ali to nije bilo dovoljno. Zadnja linija je neuigrana zbog čega smo bili konfuzni. Da smo iskoristili šanse sve bi bilo drugačije”, rekao je Božičić.

Bonus video: