Žele prolaz sa stilom

Ulaznice za večerašnji okršaj prodaju se po cijeni od dva eura (istočna tribina), dok mjesto na zapadu košta tri eura
0 komentar(a)
Korać i Knežević, Foto: Vesko Belojević
Korać i Knežević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 12.07.2012. 10:35h

Podvig u prvom meču u Jerevanu - trijumf od 3:0, omogućio je fudbalerima Zete da se mirno pripremaju za večerašnji revanš (20 časova) sa Pjunikom na stadionu pod Goricom.

Revanš bi zapravo trebalo da bude samo formalnost, mada četa Rada Vešovića ima priliku da novim trijumfom potvrdi da potpuno zasluženo ide u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekipa iz Golubovaca će i drugi okršaj sa Jermenima dočekati sa praktično istim snagama - napadač Žarko Korać, koji je propustio prvi meč u Jerevanu, nema pravo nastupa ni u revanšu...

No, golgeteru Zete je, ipak, produžena pozajmica iz moldavskog Šerifa, pa bi trener Vešović trebalo da računa na njega u drugom kolu kvalifikacija.

Dosadašnji kapiten Zete Miroslav Kaluđerović i bivši štoper tima iz Golubovaca Gavrilo Petrović neće nastaviti karijeru u Viđevu iz Lođa.

Dva štopera su zadovoljila na probi u Poljskoj, ali nije postignut dogovor oko uslova...

Ukoliko se ne desi pravo čudo u večerašnjem okršaju, naš predstavnik će u narednoj rundi igrati protiv uspješnijeg iz dvomeča JJK (Finska) - Stabek (Norveška). Finci su u prvom meču na svom stadionu slavili sa 2:0 i napravili značajan korak ka drugom kolu.

Očekuje se da će Zeta nastupiti u istom sastavu kao i u Jerevanu. Na golu će biti Bulatović, u posljednjoj liniji M. M. Radulović, Vujačić, M. B. Radulović i Novović, na sredini Božović, Zlatičanin, Burzanović, Došljak, i u špicu Orlandić i Boljević.

Ulaznice za večerašnji okršaj prodaju se po cijeni od dva eura (istočna tribina), dok mjesto na zapadu košta tri eura.

Bonus video: