Poketino: Kad Real zove, moraš da se javiš

“Trudim se da ostanem izvan svih tih priča. Znam da će biti mnogo glasina, ali nema nikakvih novosti kad je Real u pitanju. Fokusiran sam na Totenhem”, poručio je bivši trener Espanjola i Sautemptona
0 komentar(a)
Poketino i Venger, Foto: Www.101greatgoals.com
Poketino i Venger, Foto: Www.101greatgoals.com
Ažurirano: 01.06.2018. 20:09h

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino je istakao da je svjestan da će biti mnogo glasina o njegovom prelasku u madridski Real, ali da se, za sada, po tom pitanju ništa nije dogodilo.

“Kraljevski klub” je u četvrtak ostao bez trenera, pošto je Zinedin Zidan neočekivano podnio ostavku poslije treće uzastopne titule prvaka Evrope. Odmah po objavljivanju takve odluke, započete su priče o nasljedniku, a Poketino slovi za najozbiljnijeg kandidata.

“Kad te Real Madrid pozove, moraš da se javiš i saslušaš. Ipak, to sada nema veze sa mnom, nedavno sam potpisao ugovor sa Totenhemom i srećan sam u klubu”, kazao je argentinski stručnjak u izjavi za španske medije.

Poketino je dodao i da je, pored toga što se njegovo ime dovodi u vezu sa Madriđanima, ostao fokusiran na pripreme za novu sezonu sa Totenhemom.

“Trudim se da ostanem izvan svih tih priča. Znam da će biti mnogo glasina, ali nema nikakvih novosti kad je Real u pitanju. Fokusiran sam na Totenhem”, poručio je bivši trener Espanjola i Sautemptona.

Pored njega, kandidat za Zidanovog nasljednik je bio i selektor Njemačke Joakim Lev, koji je odbacio tu mogućnost, a u igri su i Arsen Venger, Antonio Konte, Guti...

Bonus video: