Na Zlatiboru se pravi tim za novu sezonu

"Ekipa je dosta promijenjena, ali doveli smo ono što smo htjeli - igrače sa karakterom. Imaćemo petoricu novih fudbalera u startnoj postavi", kaže trener Aleksandar Nedović
0 komentar(a)
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 11.07.2012. 17:13h

Grbljani su prije desetak dana, sa značajno izmijenjenim timom u odnosu na prethodnu sezonu, počeli pripreme za novi prvoligaški izazov. Ekipu iz Radanovića napustilo je čak osam fudbalera - Milić, Simunović, Goran i Aleksandar Jovanović, Mićić, Lađić, Jovović i Nikola Radulović.

Sa druge strane, u Grbalj se vratio Đalac, stigli su još Matić i Nikola Bogdanović, a narednih dana očekuje se i povratak Radusinovića, koji je u prethodnoj sezoni nosio dres Rudara.

"Ekipa je dosta promijenjena, ali doveli smo ono što smo htjeli - igrače sa karakterom. Imaćemo petoricu novih fudbalera u startnoj postavi, ali uprkos tome vjerujem da će Grbalj igrati kako priželjkujemo u narednoj sezoni.

Uz pristigla pojačanja, te Radusinovića koji će nam se priključiti narednih dana, očekujemo još jedno pojačanje", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Grbljani su se, dakle, u početnoj fazi priprema zagrijali na svom terenu, a glazura slijedi od 18. jula na Zlatiboru (ekipa će 14 dana trenirati na srpskoj planini).

A Nedovićev tim će prethodno u subotu u Nikšiću odigrati prijateljski meč sa Sutjeskom.

"Otputovaćemo na Zlatibor sa kompletiranim timom, sa 25 ili 26 fudbalera. Ambicije su iste kao i u prethodnoj sezoni – da izborimo opstanak, odnosno izbjegnemo baraž i da igramo dopadljiv fudbal", zaključio je Nedović.

Bonus video: