Inter traži bekove u Francuskoj

Prvi pik Andree Stramaćonija je francuski reprezentativac Matje Debiši za kojeg Lil traži osam miliona, a Inter želi da pojača lijevu stranu odbrane - izbor je igrač Liona Ali Sisoko...
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2012. 19:30h

Pošto je odlazak Majkona iz Intera odavno izvjestan (vjerovatno u Čelzi), milanski klub je u potrazi za novim desnim bekom.

Prvi pik trenera Andree Stramaćonija je francuski reprezentativac Matje Debiši za kojeg Lil traži osam miliona eura, a Inter želi da pojača lijevu stranu odbrane - izbor je igrač Liona Ali Sisoko.

Sisoko je prije dva ljeta bio na korak od prelaska u Milan, ali nije prošao medicinske preglede. Na kraju se ispostavilo da mu je transfer upropastila upala zuba.

"Gazeta delo sport" prenosi da su Debiši i Sisoko blizu "crno-plavih", kao i da je izvjesno da će Interova odbrana od naredne sezone da izgleda potpuno drugačije.

Predviđeno je da golu na bude bivši čuvar mreže Udinezea Samir Handanovič, desni bek Debiši, štoperi Matijas Silvestre i Valter Samuel, a da po lijevom boku zaigra Sisoko...

Bonus video: