Danijel Levi, posljednja prepreka Peresu za Poketina

Na pitanje Radio Marke da li dolazi u Madrid, argentinski trener je slikovito odgovorio: „Danijel ujeda“!
57 pregleda 2 komentar(a)
Poketino, Foto: Reuters
Poketino, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.06.2018. 17:04h

Izgleda da je Florentino Peres izabrao nasljednika Zinedina Zidana, ali je veliko pitanje da li će moći da ga dovede.

Razlog? Građevinski magnat će morati da sjedne za sto sa čovjekom koji je omražen na „Santjago Bernabeuu“, koji je zaogrčao život čuvenoj loži T4 na kultnom stadionu, gdje sjede ljudi iz uprave Reala.

Njegovo ime je Danijel Levi i on je posljednja prepreka Peresu za dovođenje Maurisija Poketina.

Predsjednik Totenhema se pokazao kao izuzetno tvrd pregovarač, pogotovo prema Realu, kojem je prodao Luku Modrića 2012. za 40 miliona, a godinu kasnije je „kraljevski klub“ morao da obori svjetski rekord i da 100,8 miliona za Gareta Bejla. Uzgred, priča o transferu se rastezala tokom čitavog ljeta i završena je tek posljednjeg dana prelaznog roka, 1. septembra.

Od tada Levija u Madridu niko ne voli, a i Poketino je sam potvrdio koliko će biti Realu teško da ga dovede. Na pitanje Radio Marke da li dolazi u Madrid, argentinski trener je slikovito odgovorio:

„Danijel ujeda“!

Iako se nakon produžetka ugovora prije osam dana pričalo da Poketino ima džentlmenski ugovor sa Levijem da može da ode ako stigne poziv Reala, čini se da je to bila samo novinarska „patka“ i da Peresa čekaju dugi pregovori sa svojim „prijateljem“...

Bonus video: