Galijani: Ostaju li Ibra i Silva? Sve je moguće, ljeto je dugačko

"Sve je otvoreno, a Milanovu ekipu za narednu sezonu znaćete 31. avgusta minut poslije 19 časova kada se završava prelazni rok", poručio je Galijani
58 pregleda 0 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.07.2012. 18:13h

Milan je prošlog mjeseca stopirao veliki transfer Tijaga Silve u Pari Sen Žermen, iako je Brazilac već bio na medicinskim pregledima, ali po najavama potpredsjednika "rosonera" taj transfer ni sada nije nemoguć. Kao ni eventualni odlazak Zlatana Ibrahimovića u slučaju ponude koja se ne odbija...

"Da li ostaju Tijago Silva i Ibra? I dalje ne znam, sve je moguće. Prelazni rok je dugačak, ali nijedan od njih dvojice nije izrazio želju da napusti Milan", rekao je Galijani i ostavio prostor za sve zainteresovane klubove koji žele da krenu u napad.

Galijani nije želio ni da govori o šansama da Milan u narednu sezonu krene bez jednog od takva dva fudbalera ili čak obojice.

"Ne mogu da govorim o procentima, kao što ni prošlog ljeta nismo ni imali u planu da dovedemo Antonija Noćerina, a onda nekoliko sati pred kraj prelaznog roka pogodili s njim. Sve je otvoreno, a Milanovu ekipu za narednu sezonu znaćete 31. avgusta minut poslije 19 časova kada se završava prelazni rok", poručio je Galijani.

U ovom trenutku, čini se da je izvjesniji odlazak Tijaga Silve, iako je nedavno produžio ugovor sa milanskim velikanom do 2017. godine.

Ipak, Galijani i Silvio Berluskoni i dalje vagaju da li je bolje da se prihvati ponuda Parižana od 42 miliona eura.

Inače, prije mjesec je Silvin transfer u Pariz stopirao upravo Berluskoni nakon što je ga je kćerka Barbara (koja je, inače, u upravi kluba) bukvalno molila nekoliko dana da zadrži brazilskog štopera.

Bonus video: