Rakitić: Želim finale sa Srbijom, Krstajić mi je član porodice

"Mladena Krstajića poznajem bolje nego svog selektora i bolje od svih ostalih trenera. Mladen je za mene... teško mi je reći brat, jer je dosta stariji od mene, ali on je dio moje porodice. On je moj", rekao je Rakitić
6 komentar(a)
Rakitić, Foto: Marca.com
Rakitić, Foto: Marca.com
Ažurirano: 01.06.2018. 14:10h

Ivan Rakitić, as Barselone i Hrvatske, kazao je za Večernji list da bi želio se u finale sastane sa selekcijom Srbije i svojim velikim prijateljem Mladenom Krstajićem.

Rakitić i Krstajić, sada selektor Srbije, igrali su u Šalkeu i od tada datira njihovo prijateljstvo.

"Mladena Krstajića poznajem bolje nego svog selektora i bolje od svih ostalih trenera. Mladen je za mene... teško mi je reći brat, jer je dosta stariji od mene, ali on je dio moje porodice. On je moj", rekao je Rakitić.

On je rekao da je svaki dan čuje sa Krstajićem.

"Znam sve o njihovim pripremama jer se čujemo cijelo vrijeme, znam kako razmišlja, kakvu ideju fudbala ima, što očekuje... Svaka čast ljudima što su mu dali tu priliku. Čujem od nekih igrača da su srećni i zadovoljni s njim i neka to onda iskoristi da napravi pravu karijeru kao trener".

Zbog toga bi za Rakitića finale sa Srbijom bilo pravo:

"Naravno! Imali bismo fantastičnu atmosferu u tom finalu, a boriti se u takvoj utakmici protiv svog prijatelja, koji je toliko pomogao u životu, u karijeri, bilo bi posebno lijepo", kazao je Krstajić.

Bonus video: