Miomir Vuković spreman za novi izazov

"Ima interesovanja, treniram individualno dok ne počnem pripreme sa nekom ekipom. Želim da spremno dočekam naredni izazov", kazao je 25-godišnji fudbaler.
72 pregleda 1 komentar(a)
Miomir Vuković, Foto: Savo Prelević
Miomir Vuković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.07.2012. 08:59h

Bokelj je u prethodnoj sezoni ispao iz elitnog ranga, a doskorašnji ofanzivni vezista Kotorana želi da okrene novu stranicu u karijeri - Miomir Vuković kao slobodan igrač iščekuje novi angažman.

Vuković, koji je prethodno nosio dres Budućnosti, OFK Bara i mostarskog Zrinjskog (gdje je ostavio zapažen trag i osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine), vjeruje da će vrlo brzo znati ime svog novog kluba...

"Zadovoljan sam ličnim učinkom, odigrao sam solidnu polusezonu u dresu Bokelja. Nismo uopšte bili loši kao tim, ali spletom okolnosti Bokelj je ispao iz Prve lige. Prije dolaska u Bokelj imao sam uspješnu misiju u OFK Baru. Sada, međutim, postoje novi kontakti, ima nekog interesovanja iz Bugarske, ali ne oslanjam se samo na to", ističe Vuković.

A jedna od mogućnosti je i da doskorašnja uzdanica Kotorana nastavi karijeru u nekom od domaćih prvoligaša. Vukovićeve dobre partije u dresu OFK Bara i Bokelja dovoljna su preporuka za crnogorske klubove...

"Ima interesovanja, treniram individualno dok ne počnem pripreme sa nekom ekipom. Želim da spremno dočekam naredni izazov", zaključio je 25-godišnji fudbaler.

Bonus video: