Lampard: Ostajem u Čelziju

"Radujem se povratku u Čelzi, jedva čekam početak priprema. Osjećam se fit, svež, a i mišić je sada uredu", rekao 34-godišnji fudbaler
1 komentar(a)
Lampard, Foto: REUTERS
Lampard, Foto: REUTERS
Ažurirano: 08.07.2012. 09:45h

Frenk Lampard ima ozbiljne ponude iz Kine i od L. A. Galaksija, ali je odlučio da ostane u Čelziju, prenose britanski mediji.

Informacija da je na korak od selidbe u MLS ligu pojavila se prošle nedjelje, kada je su Lampard i njegov menadžer Stiv Kunter viđeni kako sjedi na tribinama sa Dejvidom Bekamom na meču tima iz Los Anđelesa.

Lampardu je ostala još godina ugovor sa „plavcima“ uz nedjeljnu platu od 170.000 funti.

"Nema ništa od toga. Ja sam u Los Anđelesu na odmoru sa djevojkom Kristin Blekli. Bili smo ovdje i prošle godine. Stiv osim fudbalskog biznisa, radi dosta i u muzici. Ovdje je orgganizovao koncert, pa smo iskoristili priliku da pogledamo meč Galaksija. Radujem se povratku u Čelzi, jedva čekam početak priprema. Osjećam se fit, svež, a i mišić je sada uredu. Potpuno sam se oporavio. Izuzetno se radujemo sa Superkupu Evrope i Svjetskog prvenstvu za klubove“, rekao je Lampard.

Tridesetčetvorogodišnji fudbaler brani boje Čelzija od 2001, a stigao je iz redova Vest Hema i postao je jedan od ikona kluba.

"Plavi“ dres nosio je na 374 meča (126 golova).

Bonus video: