Vučić obećao nagradu od 10 miliona eura ako Srbija osvoji Mundijal

Nakon prijema koji je organizivao za srpske fudbalske reprezentativce, Vučić je naveo da će za drugo mjesto nagrada biti pet miliona eura, a ako ekipa prođe grupnu fazu takmičenja biće nagrađena sa 500.000 eura
62 pregleda 9 komentar(a)
reprezentacija srbije, Foto: BETA
reprezentacija srbije, Foto: BETA
Ažurirano: 01.06.2018. 13:05h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je država obezbijedila rekordne nagrade za fudbalsku reprezentaciju Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji i najavio da će državni tim dobiti 10 miliona eura ukoliko osvoji turnir.

"Zahvalan sam ovim dobrim mladićima što su poslije napornih sezona došli da se bore za svoju zemlju. Očekujem odlične rezultate. Pomogli smo Fudbalskom savezu Srbije više nego ikada u finansijskom smislu zahvaljujući i brojnim preduzećima i nagrade će biti rekordne. A poslije dogovora sa premijerkom ovlašćen sam da kažem da ako naša reprezentacija osvoji Svjetsko prvenstvo dobiće nagradu od deset miliona eura", rekao je Vučić.

Nakon prijema koji je organizivao za srpske fudbalske reprezentativce, Vučić je naveo da će za drugo mjesto nagrada biti pet miliona eura, a ako ekipa prođe grupnu fazu takmičenja biće nagrađena sa 500.000 eura.

Vučić je dodao da od FSS očekuje još bolje rezultate, prije svega na repprezentativnom ali i na klupskom nivou.

On je podsjetio da je prije Olimpijskih igara u Riju prognozirao da će Srbija osvojiti osam medalja, što se i ostvarilo, a povodom predstojećeg Mundijala u Rusiji Vučić je ocijenio da će reprezentacija Srbija proći mnogo dalje nego što su joj prognozirali.

Bonus video: