Nesta i zvanično u Montrealu

Nesta će postati četvrti italijanski fudbaler u klubu, pošto su prije njega u Montreal stigli Marko Di Vajo, Bernardo Koradi i Mateo Ferari
0 komentar(a)
Nesta, Foto: Reuters
Nesta, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.07.2012. 22:27h

Alesandro Nesta, bivši reprezentativac Italije i doskorašnji defanzivac Milana, i zvanično je postao član Montreal Impakta.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, a italijanski mediji navode da je riječ o jednogodišnoj saradnji.

"Srećan sam zbog dolaska u Montreal. Uprkos nekim ponudama da karijeru nastavim u Evropi, želio sam nove izazove i zato sam odabrao MLS ligu. Kada sam posjetio Marka Di Vaja i prisustvovao njegovoj prvoj utakmici u Americi, upoznao sam sjajne ljude u klubu. Svidjelo mi se šta sam vidio i bio sam ubijeđen da je Montreal mjesto gdje želim da nastavim karijeru”, rekao je Nesta.

Nesta će postati četvrti italijanski fudbaler u klubu, pošto su prije njega u Montreal stigli Di Vajo, Bernardo Koradi i Mateo Ferari.

"Za igrača koji je osvojio Svjetsko prvenstvo i 20 godina igrao na najvišem nivou, Nesta je vrlo skroman i nije bilo teško ugovoriti saradnju. On se već osjeća kao dio tima”, rekao je Džoj Saputo, predsjednik Montreala.

Nesta je za Milan u prethodnih 10 godina odigrao 326 utakmica i postigao 10 golova, dok je u dresu selekcije Italije zabilježio 78 nastupa.

Bonus video: