Silva: Moj dom je u Mančesteru

"Trenutno sam na odmoru, ali moji agenti su upregovorima da potpišem novi ugovor sa sadašnjim klubom. To je moja jedina želja", objasnio Španac
1 komentar(a)
David Silva, Foto: Reuters
David Silva, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.07.2012. 16:19h

Sjajne igre Davida Silve na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, doprinjele su da čelnici Real Madrida pojačaju interesovanje za njegove usluge i da pripremi ponudu za veznog igrača Mančester sitija.

Međutim, šanse da ovaj transfer bude realizovan svedene su na teoriju nakon što je Silva odbacio mogućnost povratku u Španiju u bliskoj budućnosti.

Takođe, nekadašnji član Valensije je veoma blizu potpisivanja novog ugovora sa engleskim šampionom.

"Trenutno sam na odmoru, ali moji agenti su upregovorima da potpišem novi ugovor sa sadašnjim klubom. To je moja jedina želja, hvala Real za interesovanje, ali Mančester je moj dom sada i ne želim da ga napustim. Zahvalan sam svima u klubu koji su mi pomogli da napreduju u karijeri, a činjenica da sam sada mnogo kompletniji igrač u odnosu na vrijeme provedeno u Valensiji. Najbolji način da se zahvalim za to su dobre partije u narednoj sezoni i mnogo pobjede u dresu Mančester sitija”, rekao je Silva.

Reprezentativac novog, starog prvaka Starog kontinenta stigao je u tabor "građana " stigao ljeta 2010. godine za sumu od 26 miliona funti.

Bonus video: