Forlan napustio Inter i potpisao za Internasional

Sporazmni raskid ugovora Forlana je drugi u Interu ovog ljeta, nakon što je isto uradio i Lusio (otišao u Juventus).
0 komentar(a)
Forlan, Foto: REUTERS
Forlan, Foto: REUTERS
Ažurirano: 06.07.2012. 14:22h

Dijego Forlan više nije napadač Intera – Urugvajac je danas sporazumno raskinuo ugovor sa milanskim klubom, i nakon toga nije želio da daje izjave.

Forlan je, međutim, danas takođe potpisao ugovor sa brazilskim internasionalom iz Porto Alegrea, iako je prije nekoliko dana saopštio das u spekulacije d aide u Brazil, već da želi da ostane u Interu. Očigledno u Interu to nijesu htjeli…

Sporazmni raskid ugovora Forlana je drugi u Interu ovog ljeta, nakon što je isto uradio i Lusio (otišao u Juventus).

Bivši šampion Evrope je danas dobio i pojačanje – na pozajmicu je stigao odbrambeni igrač Palerma Matijas Silvestre, za koga je Inter platio dva miliona za narednu sezonu, a za konačan otkup narednog ljeta treba dad a još šest miliona.

U Interu namjeravaju da dosta mijenjaju, pa se nakon dolaska golmana Handanovića traži rješenje za Žulija Sezara, a nije tajna da “plavocrni” žele da se odreknu usluga, za određenu svotu, Majkona, Pacinija, a moguće je da će prekobrojan biti i Stanković.

“Okrećemo novu stranicu, moramo, iako je sve relativno, jer imamo mnogo igrača koji su ispisali istoriju ovog kluba i koji će ostati”, rekao je predsjednik Intera Maismo Morati.

Bonus video: