Rikelme napustio Boku

Nakon razgovora sa predsjednikom kluba Danijelom Anhelisijem, sjajni plejmejker je poručio da završava svoj drugi mandat u Boki i da mu je neophodno da “napuni baterije”
55 pregleda 0 komentar(a)
Huan Roman Rikelme, Foto: Beta/AP
Huan Roman Rikelme, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.07.2012. 10:01h

Nakon poraza u finalu Kupa libertadores od Korintijansa, Huan Roman Rikelme je poručio da više nema šta da ponudi Boki juniors i objavio da odmah napušta velikana sa “Bombonjere”!

Nakon razgovora sa predsjednikom kluba Danijelom Anhelisijem, sjajni plejmejker je poručio da završava svoj drugi mandat u Boki i da mu je neophodno da “napuni baterije”.

“Pričao sam sa predsjednikom i rekao mu da ne nastavljamo saradnju. Zahvalan sam klubu i timu, ali više nemam šta da im ponudim. Prazan sam”, rekao je 34-godišnji majstor novinarima.

Rikelme je poručio da i dalje osjeća veliku ljubav prema Boki, ali da je stigao na kraj puta.

“Sada samo želim da odem kući, napravim roštilj za prijatelje i da vidim svoju djecu. Sve što mogu da tražim od njih je da mi oproste što nisam još jednom mogao da prigrabim pehar”.

Jedan od najlucidnijih fudbalera na planeti je poručio da će uzeti dug odmor, jer je iscrpljen.

“Ako me prijatelju upitaju gdje ću sada da igram, reći ću im da dođu kod mene da se okušamo na mojoj video konzoli, jer ja više ne mogu da igram. Prazan sam, nemam više šta da ponudim”, tužno je zaključio čovjek koji je svojevremeno doveo Viljareal do polufinala Lige šampiona.

Bonus video: