Baloteli će biti otac: Ako je moje, preuzeću svu odgovornost

Napadač Sitija je istakao da mu je veoma zasmetalo što je njegova bivša djevojka ovu situaciju iskoristila za prodaju intervjua i slika.
1 komentar(a)
Baloteli, Foto: Reuters
Baloteli, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.07.2012. 16:43h

Nakon veoma dobro odigranog Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, napadač Italije i Mančester sitija Mario Baloteli je saznao da će postati otac!

U toj priči ne bi bilo ništa spektalarno da ovu vijest nije saznao od trećih lica, i posebno što je majka njegovog djeteta zapravo bivša djevojka Rafaela Fiko.

“Iako bih više volio da o mom privatnom životu ne govorim javno, moram da razjasnim moj odnos sa Rafaelom Fiko. Naša veza je prekinuta početkom aprila, i od tada nijesmo bili u kontektu, čak ni telefonskom. Nijesam imao veze sa njenim životom, niti ona sa mojim. Od trenutka kada smo se rastali, Rafaela zna da nijesam imao niti imam namjeru da ponovo budem sa njom”, kazao je Super Mario.

Baloteli je kazao da je, kada je saznao da je trudna, kontaktirao Rafaelu, koja mu je potvrdila vijest da je sve istina.

“Veoma sam razočaran. Smatram da nije normalno da ne znam ništa o tome do četvrtog mjeseca trudnoće. Ne razumijem zašto me odmah nije kontaktirala da bi kaže tako važnu stvar. Kada dobijem dokaze da sam ja otac tog djeteta, preuzeću svu odgovornost za to”, dodao je Baloteli.

Napadač Sitija je istakao da mu je veoma zasmetalo što je njegova bivša djevojka ovu situaciju iskoristila za prodaju intervjua i slika.

“Vjerujem da je Rafaela dovoljno već poznata da ne mora ovakve stvari koristi u komercijalne svrhe”, zaključio je Baloteli, uz napomenu da je ovo posljednji put da govori na ovu temu, i da neće replicirati na buduće riječi Rafaele.

Bonus video: