Nani: Ronaldo ne govori istinu

Nekadašnji saigrač Ronalda u Mančester junajtedu optužio je najskupljeg fudbalera na svijetu da je želio slavu samo za sebe i da je zato tražio da šutira posljednji
7 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.06.2012. 14:04h

Zašto najveća zvijezda tima Kristijano Ronaldo nije šutirao prvi ili drugi penal za Portugal u polufinalu protiv Španije? Da li se uplašio ili je tako želio?

U portugalskoj javnosti to je sada glavna tema.

Ronaldo je po jednima, trebalo je da preuzme odgovornost na početku penal serije i tako ulije samopouzdanje saigračima i da pokaže da je i po tome najveći, prenosi "Mondo”.

Međutim, član Real Madrida nije ni došao u priliku da šutira penal.

Dok je došao red na njega, Portugal je već ispao.

Poslije takvog razvoja događaja, Ronaldo je izjavio da je želio da šutira prvi ili drugi po redu, jer tako obično čini, ali da je selektor Paulo Bento tako odredio i da se on tome povinovao.

Da li je bilo baš tako? Nani tvrdi da nije.

Nekadašnji saigrač Ronalda u Mančester junajtedu optužio je najskupljeg fudbalera na svijetu da je želio slavu samo za sebe i da je zato tražio da šutira posljednji!

"Ronaldo je tražio da bude posljednji izvođač. Ja sam rekao selektoru da prihvatam red koji je zamislio i tu nisam vidio nikakvih problema. Penali su ionako stvar sreće i nismo zaslužili da ispadnemo na ovaj način", rekao je Nani.

Bonus video: