Sarić izvršio prozivku, krenuli Barani

Prozivci nije prisusustvovao ni sjajni Saša Jovović čija je povreda u prvom meču baraža ozbiljnije prirode. Naime, stameni napadač će morati na operaciju ligamenata i čeka ga duža pauza
1 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2012. 08:28h

U operaciju zvanu elita, fudbaleri Mornara krenuli su sa stadiona SRC “Topolica“.

Šef stručnog štaba Obren Sarić na okupu je imao praktično kompletnu ekipu iz prošle sezone, izuzev iskusnog Dejana Nenezića koji se i zvanično oprostio od fudbala, te štopera Edisa Jasavića i desnog beka Željka Tomaševića koji se nisu pojavili na prvom okupljanju.

Prozivci nije prisusustvovao ni sjajni Saša Jovović čija je povreda u prvom meču baraža ozbiljnije prirode.

Naime, stameni napadač će morati na operaciju ligamenata i čeka ga duža pauza.

Prvo novo lice u taboru barskog prvoligaša je desni spoljni Novak Rajković, koji je u Mornar stigao iz Berana.

"Vrlo dobro znate šta od vas očekujem ove sezone. Ne želim da igramo epizodnu ulogu u prvoligaškom društvu, naše ambicije moraju biti veće od šturog prosjeka. Čeka vas težak rad, za mene su svi igrači isti bez obzira na iskustvo i godine. Treniraćemo dva puta dnevno do odlaska na bazične pripreme, a iskreno vjerujem da ćemo spremno dočekati velika iskušenja koja nas očekuju", rekao je šef stručnog štaba Mornara Obren Sarić.

Iako je Mornar praktično zadržao gro ekipe iz prošle sezone, svakom laiku je jasno da su pojačanja neophodna ukoliko Barani žele da najavljene ambicije i ostvare.

Stigao je Rajković, ali se i o ostalim pojačanjima već uveliko razmišlja.

"Na vama je da se pripremite na najbolji mogući način i da spremni dočekate start šampionata, a na nama da kvalitetno odradimo prelazni rok. Razgovarali smo sa stručnim štabom, čuli njihove želje i pokušaćemo da sve zacrtano i ostvarimo. Dio priprema biće odrađen u Baru, dio na nakoj od planina. Nijedan fudbaler bez obeštećenja neće moći da napusti klub, a uslijediće i razgovori sa svim igračima oko produžetka saradnje", dodao je sportski direktor Nikola Dedaj.

Bonus video: