Mornar traži pojačanja

"Zainteresovani smo za nekoliko igrača, pregovori su u toku, ali smo i otvoreni za saradnju", naglašava prvi operativac Mornara Nikola Dedaj.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2012. 16:42h

Mornar ne želi ove sezone da igra epizodnu ulogu u elitnom društvu. I to je svima i više nego jasno bilo nakon furioznih mečeva baraža. Klub je postavljen na zdrave temelje, organizaciona struktura u kojoj svako zna svoje mjesto i obaveze ne trpi improvizacije kakvih je ranije bilo.

Otuda i ne čudi optimizam kod čelnih ljudi novog-starog barskog prvoligaša.

"Prvi korak smo napravili plasmanom u elitu, a sada nas čeka još veći posao. Moramo dastvorimo stabilnog prvoligaša, izgradimo imidž ozbiljnog kluba, obezbijedimo sve preduslove da publika uživa u igrama Mornara. I vjerujem da smo kadri da sve to i postignemo. Imamo jaku upravu, jasnu viziju i želju da stignemo do tog cilja. Sada je najvažnije kvalitetno odraditi prelazni rok, i pojačati se na pozicijama. Zainteresovani smo za nekoliko igrača, pregovori su u toku, ali smo i otvoreni za saradnju", naglašava prvi operativac Mornara Nikola Dedaj.

Zvanična prozivka biće obavljena u četvrtak na stadionu SRC „Topolica“. Cilj je zadržati prošlogodišnju ekipu na okupu, što vjerovatno neće biti teško uzevši u obzir činjenicu da je Mornar prema igračima izmirio sva dugovanja i isplatio i majsku platu.

"Na igračima je da dobre partije pružaju na terenu, a na upravi da njihov dobar rezultat isprati na pravi način. Zaokružili smo budžet za narednu sezonu i praktično već sada obezbijedili sva sredstva. Takođe i za pojačanja. Nije tajna da smo u potrazi za kvalitetnim štoperom, igračem na poziciji ofanzivnog veznog, i dobrim napadačem. Te tri pozicije su nam prioritet, vjerovatno ćemo i mimo njih dodatno ojačati igrački kadar. Gradimo ozbiljan klub - takva nam moraju biti i pojačanja", dodao je sportski direktor Barana Dedaj.

Izabranici Obrena Sarića će će najvažniji dio priprema odraditi na Tari ili Zlatiboru.

Bonus video: