Ništa od Barse, Drogba ide u Kinu

“Kao što je već dogovoreno prošle nedjelje, Didije Drogba ide u Šangaj. Vijest o navodnom kontakru Drogbe i Barselone je lažna”, navodi se agencije, koja zastupa interese Drogbe
0 komentar(a)
Drogba, Foto: Beta/AP
Drogba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.06.2012. 16:52h

Didije Drogba neće naredne sezone igrati u Barseloni, kako su najavlili jutros španski, a prenijeli svi svjetski mediji.

Španski mediji su, naime, jutros objavili fantastičnu vijest da je sada već bivši napadač Čelzija stigao u Barselonu i da treba da potpiše ugovor, i to svega nekoliko dana nakon što je parafirao ugovor sa kineskim Šangaj Šenhuom, vrijedan 24 miliona funti!?

Da li u ovoj priči ima bilo šta istinitog nije baš najjasnije, tek iz Barselone je stigao demanti.

“Izvori iz kluba uvjeravaju da nije predviđen nikakav sastanak sa Drogbom, niti sa njegovim menadžerom. Trener Vilanova, tokom predstavljanja, je najavio da mu treba jedan odbrambeni igrač i jedan spoljni”, pisalo je na on-line izdanju katalonskog lista sport.es.

Nedugo zatim, preko italijanske Gazete, oglasila se i agencija “Sports PR kompani”, koja vodi brigu o interesima reprezentativca Obale Slonovače.

“Kao što je već dogovoreno prošle nedjelje, Didije Drogba ide u Šangaj. Vijest o navodnom kontakru Drogbe i Barselone je lažna”, navodi se iz ove agencije.

Prema pisanju Dejli Mejla, Drogba je sa Šangaj Šenhuom postigao dogovor koji mu dozvoljava da napusti novi klub bez obeštećenja, samo ako dobije ponudu Barselone.

Drogba je nedavno potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Šangaj Šenhuom, po kojem bi zarađivao 200 hiljada funti nedjeljno, i izjavio da je napravio pravi potez i da je dobro razmotrio sve ponude.

Karijeru je počeo u Le Manu, igrao je još za Gengam i Olimpik Marsej, odakle je 2004. godine prešao u Čelzi.

Bonus video: