Manćini: Za titulu Italija i Portugal

"Biće kao u Ligi šampiona - Barselonu i Real su svi vidjeli u finalu, a onda su im Čelzi i Bajern pokvarili planove", rekao je Manćini za italijanski RAI.
1 komentar(a)
Manćini, Foto: REUTERS
Manćini, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.06.2012. 18:34h

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini cilja dva iznenađenja u polufinalima Evropskog prvenstva.

"U finalu će igrati Italija i Portugal. Osjećaj mi govori da će se ta dva tima boriti za titulu. Biće kao u Ligi šampiona - Barselonu i Real su svi vidjeli u finalu, a onda su im Čelzi i Bajern pokvarili planove", rekao je Manćini za italijanski RAI.

Italijanski trener je potom po ko zna koji put u karijeri morao da brani Marija Balotelija, igrača kojeg je lansirao u prvi tim Intera, a potom ga i odveo u Premijer ligu.

"Vjerujte da postoje igrači koji rade slične stvari kao Mario, ali on kao da se uvijek potrudi da javnost sve to vidi. Uprkos svemu, on je sjajan momak i nadam se da veliki talenat neće prosuti tek tako", kazao je Manćini.

Manćo vjeruje da zna razlog zašto Engleska nije uspjela na ovom Euru.

"Premijer liga traje 10 mjeseci, igra se non-stop. Igračima nije lako da odmah nakon klupske sezone pronađu snagu da igraju i za reprezentaciju. Mislim da sada plaćaju zbog tog paklenog kalendara", istakao je menadžer "građana".

Bonus video: