Miljenović: Kruna sezone; Jevrić: Mi smo snove već ispunili

"Ova ekipa je bila projektovana za duplu krunu, Sutjeska je pokazala da je najbolja u ligi, ali mi se zadovoljavanom i sa Kupom", kazao je junak meča, dvostruki strijelac Admir Adrović.
61 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2018. 20:44h

Mladost slavi trofej Kupa, Admir Adrović je bio igrač odluke...

"Prije svega, čestitam ekipi Igala na korektnoj igri. Dogurali su do finala, napravili su veliki uspjeh, trener Jevrić je uradio sjajan posao. Drago mi je, međutim, što smo osvojili trofej, ova ekipa je projektovana za duplu krunu, Sutjeska je pokazala da je najbolja u ligi, ali mi se zadovoljavanom i sa Kupom", kazao je Adrović.

"Drago mi je što sam odlučio pobjednika, drago mi je što su i navijači došli u velikom broju, svi akteri finala bili su na nivou".

Adrović je vjerovatno odigrao posljednju utakmicu u dresu Mladosti.

"Sada ćemo da proslavimo, a razmisliću o mom daljem igranju".

Trener Mladosti Aleksandar Miljenović osvojio je drugi pehar Kupa u samostalnoj Crnoj Gori, nakon slavlja sa Petrovcem prije osam godina.

"Moram da budem zadovoljan, ovo je veliki uspjeh, kruna sezone. Mislim da smo bili bolji i da je pobjeda stigla zasluženo. I Igalo je opravdalo plasman u finale - imali su svojih perioda, imali su šansi, ali je presudio kvalitet. Svi igrači su na svoj način dali puni doprinos, a moram da istaknem zasluge stručnog štaba, mojih saradnika Lambulića i Radulovića, kao i uprave kluba. Mladost je jedan od najorganizovanijih klubova kod nas", kazao je Miljenović.

Dugo je tokom prvog poluvremena izgledalo da bajka Igala može da doživi krunu u finalu, ali Novljani neće tugovati mnogo:

"Mi smo ove sezone ispunili sve naše snove, očekujem da naredne budemo još bolji", kazao je trener Igala Dušan Jevrić.

"Čestitam Mladosti na pobjedi, želim joj puno uspjeha u Evropi. Čestitam i mojim igračima, pružili sjajnu igru u prvih 45 minuta. Dva brza kola koja smo primili u nastavku riješila su utakmicu, ali to ne umanjuje ono što su moji igrači uradili tokom cijele sezone. Čestitke i upravi kluba, koja je učinila puno da dobijemo prave uslove i omogućila nam da dođemo do finala. Na kraju, hvala i veličanstvenim navijačima, ovo je nešto što se rijetko viđa, ne samo na prostorima Crne Gore. Ovo je zaslužio cio Herceg Novi", istakao je trener Igala.

Galerija

Bonus video: