Zabranjen san: Juventus želi Kavanija

Juve, prije svega, juri Robina van Persija, ne odriče se Luisa Suaresa, drži na oku Edina Džeka, misli i na budućnost kada razmišlja o Matiji Destru, ali na vrhu želja je Kavani.
0 komentar(a)
Kavani, Foto: Reuters
Kavani, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.06.2012. 12:56h

Iako mnogi tvrde sa su to obične spekulacije, ali sve učestalije, italijanski mediji pišu da Juventus sanja da u svoje redove dovede napadača Napolija, argentinskog asa Edinsona Kavanija.

Torinski klub, prije svega, juri Robina van Persija iz Arsenala, ne odriče se Luisa Suaresa (Liverpul), drži na oku Edina Džeka (Mančester siti), misli i na budućnost kada razmišlja o Matiji Destru, ali na vrhu želja je Kavani.

Za predsjednika Napolija Aurelija de Laurentisa Kavani je „nedodirljiv“, ali je, da li kroz šalu ili zbilju, prije nekoliko dana izjavio da bi mogao da napravi izuzetak – za 70 miliona eura!

Jasno, to je obeštećenje koje malo ko, možda niko, nije spreman za isplati u ovom trenutku. Ali, u Juventusu razmišljaju da u tu operaciju uključe i neke igrače. Alesandro Matri, Sebastijan Đovinko, koji je nedavno otkupljen u potpunosti od Parme, i 15-20 miliona eura.

Ako je istinita, ova ponuda nije zanemarljiva, naprotiv, posebno što su Matri i Đovinko u prošloj sezoni zajedno postigli 25 golova.

Ostaje da se vidi šta o svemu misli i Kavani...

Bonus video: