I Voronjin završava reprezentativnu karijeru

"Odlazim iz ukrajinske reprezentacije. Donio sam tu odluku i ranije. Odlučio sam da se fokusiram na klupsku karijeru", rekao je Voronjin, inače član moskovskog Dinama.
0 komentar(a)
Voronjin, Foto: BETA/AP
Voronjin, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 20.06.2012. 10:23h

Još odavno je poznato da će se Ukrajina Crnoj Gori u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. suprotstaviti bez Andrija Ševčenka, a sada je stopama legende krenuo i drugi senator u timu Olega Blohina - Andrej Voronjin je istakao da se nakon Eura oprašta od nacionalnog tima.

"Odlazim iz ukrajinske reprezentacije. Donio sam tu odluku i ranije. Odlučio sam da se fokusiram na klupsku karijeru, jer više nisam dovoljno mlad da kombinujem obje uloge", rekao je Voronjin, inače član moskovskog Dinama.

Tako će ukrajinski napad u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo predvoditi Artem Milevski, Ukrajinac srpskog porijekla Marko Dević, te Andrij Jarmolenko.

Ukrajina je, inače, prvi put u istoriji bila učesnik Evropskog prvensta, ali se nije proslavila - ekipa Olega Blohina je nastup završila u grupi uz pobjedu (nad Švedskom) i dva poraza od Engleske i Fancuske.

Bonus video: