PROBLEMI ZA ITALIJU

Neizvjestan nastup Kjelinija u četvrtfinalu

"On je pametan i veoma hrabar igrač, koji daje sve od sebe na terenu. Vjerujemo našem medicinskom timu i nadamo se da će moći da igra u četvrtfinalu. Vidjećemo...", kazao je Prandeli
1 komentar(a)
Kjelini, Foto: Beta/AP
Kjelini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.06.2012. 11:47h

Nastup odbrambenog fudbalera Italije Đorđa Kjelinija u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini neizvjestan je zbog povrede butine u jučerašnjoj utakmici sa Irskom, saopštili su ljekari italijanskog nacionalnog tima.

Kjelini je u jučerašnjoj pobjedi svoje reprezentacije sa 2:0 zamijenjen u 57. minutu.

"Moraćemo da sačekamo nekoliko dana na rezultate detaljnih pregleda koje ćemo obaviti. Kod ovakve povrede oporavak nikada nije momentalan", rekao je doktor italijanske reprezentacije Enriko Kastelaći.

Selektor Ćezare Prandeli rekao je da mu je "veoma žao" zbog povrede igrača Juventusa.

"On je pametan i veoma hrabar igrač, koji daje sve od sebe na terenu. Vjerujemo našem medicinskom timu i nadamo se da će moći da igra u četvrtfinalu. Vidjećemo...", dodao je Prandeli.

Italija je zauzela drugo mjestu u grupi C, iza Španije, a ispred Hrvatske i Irske.

U četvrtfinalu će igrati sa prvoplasiranom reprezentacijom iz Grupe D u kojoj su Francuska, Engleska, Ukrajina i Švedska.

Uoči večerašnjih utakmica Francuska-Švedska i Ukrajina-Engleska, po četiri boda imaju Francuzi i Englezi, Ukrajinci tri, a Šveđani su bez boda.

Preporučujemo za Vas