Lipi: Španci i Hrvati će namjestiti meč

"Pitajte fudbalere Viljareala, koji su nedavno ispali iz lige jer su Rajo Valjekano i Granada “dogovorili” remi i to u posljednjim minutima", istakao nekadašnji selektor Italije
8 komentar(a)
Marćelo Lipi, Foto: Beta/AP
Marćelo Lipi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.06.2012. 14:38h

Legendarni italijanski trener Marćelo Lipi izjavio je da svi namještaju utakmice i da se plaši kako će Španija i Hrvatska u posljednjem kolu C grupe šampionata Evrope “dogovoriti” rezultat 2:2, koji i jedne i druge vodi u četvrtfinale, a “azure” vraća kući.

“Svi samo optužuju nas Italijane kako namještamo, a vjerujte mi, to svi rade, pa čak i Španci. Ako meni ne vjerujete pitajte fudbalere Viljareala, koji su nedavno ispali iz lige jer su Rajo Valjekano i Granada “dogovorili” remi i to u posljednjim minutima”, rekao je Lipi, a prenosi "Sportski žurnal".

Selektor “azura” na šampionatu svijeta u Njemačkoj, kad je osvojena titula, smatra da je vrlo realno da se Španci i Hrvate dogovore.

“Naravno da će prije meča svi pričati kako idu na pobjedu, ali tokom utakmikce vodi se računa samo o ličnim interesima, a činjenica je da 2:2, 3:3 odgovara i jednima i drugima. Bojim se da će se baš tako i završiti”poručio je Lipi.

Utakmice posljednjeg kola C grupe Španija - Hrvatska i Italija - Irska igraju se ponedeljak od 20.45 sati.

Bonus video: