Rosi se nada novom poslu poslije incidenta sa Ljajićem

"Ako sam kažnjen, onda ću samo morati da živim s tim. čekam pravi poziv od nekog kluba, ali on još nije stigao", rekao je Rosi za magazin "Tempo".
2 komentar(a)
Rosi, Foto: REUTERS
Rosi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.06.2012. 20:09h

Italijanski trener Delio Rosi rekao je danas da ga još nijedan klub nije kontaktirao poslije incidenta u kojem je dok je bio trener Fiorentine nekoliko puta udario srpskog fudbalera Adema Ljajića.

"Platio sam za ono što se desilo i nastaviću da plaćam. Postao sam svjestan toga onog momenta kada se to desilo. Ako sam kažnjen, onda ću samo morati da živim s tim. čekam pravi poziv od nekog kluba, ali on još nije stigao", rekao je Rosi za magazin "Tempo".

Rosi i Ljajić su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobili na meču Serije A koju je Fiorentina igrala protiv Novare, kada je 51-godišnji strateg zamijenio 20-godišnjeg fudbalera, u maju ove godine.

"Mediji me povezuju sa klubovima sa kojima nisam ni razgovarao, kao što je Sampdorija. Čekam ponudu, kako iz Italije, tako i iz inostranstva. Ako stigne prava ponuda, biću spreman da je prihvatim, u suprotno nastaviću da čekam interesantan projekat", kazao je Rosi.

Italijan je poslije incidenta dobio otkaz u Fiorentini i suspendovan je na tri mjeseca.

Bonus video: