Njemci najpopularniji

Elf, naime, imao preko 23 hiljada „lajkova” na Fejsbuku, a slijedi Španija sa 17, te Engleska i Holandija koje je lajkovalo oko 13 hiljada navijača...
0 komentar(a)
Njemci, Foto: Reuters
Njemci, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.06.2012. 13:59h

Ako može da se sudi po zvaničnoj veb stranici Evropskog prvenstva, Njemačka je najomiljenija od svih učesnika.

Elf, naime, imao preko 23 hiljada „lajkova” na Fejsbuku, a slijedi Španija sa 17, te Engleska i Holandija koje je lajkovalo oko 13 hiljada navijača...

U prvih 10 su Italija (12 hiljada), Portugal (10), kao i Francuska, Grčka, Poljska i Hrvatska.

Hrvati kažnjeni sa 25 hiljada eura

Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je Fudbalski savez Hrvatske sa 25 hiljada eura zbog incidenata koje su pravili navijači te reprezentacije na meču sa Republikom Irskom u prvom kolu C grupe Evropskog prvenstva.

Hrvatska je kažnjena zbog toga što su navijači na teren ubacivali petarde i baklje, a jedan od njih je i utrčao na teren stadiona u Poznanju i poljubio u usta selektora Slavena Bilića.

Najviše pirotehničkih sredstava upotrijebljeno je prilikom proslave drugog gola selekcije Hrvatske.

Navijači „vatrenih” su i u meču sa Italijom prije dva dana imali šou, čak je sudija Hauard Veb zbog ubacivanja baklje na teren morao i da prekine utakmicu na nekoliko minuta.

Magat: Brine me loša forma Podolskog

Njemačka je došla do četvrtfinala, nacija je zasad zadovoljna, ali trenera Volfsburga Feliksa Magata brine samo jedno - loša predstava Lukasa Podolskog u duelima sa Portugalom i Holandijom.

"Zabrinut sam njegovom formom, mislim da mnogo više razmišlja o odlasku u Arsenal nego o Euru. Siguran sam da selektor (Joakim Lev) i dalje vjeruje u njega, ali možda bi mogao i da se okrene alternativama. Njemačka ih svakako ima", napisao je Magat u kolumni za „Felt”.

Bonus video: