Radulović otišao, klupa upražnjena

Radulovićeve želje i ambicije, uglavnom u vezi sa pojačanjima, nisu se poklopile sa planovima i finansijskim mogućnostima čelnika kluba
13 komentar(a)
Radulović, Foto: Savo Prelević
Radulović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.06.2012. 07:35h

Zvanično je - Miodrag Radulović je napustio FK Budućnost, pa će podgorički klub, kao svakog ljeta, ili svake druge zime, tražiti novog trenera.

Radulovićeve želje i ambicije, uglavnom u vezi sa pojačanjima, nisu se poklopile sa planovima i finansijskim mogućnostima čelnika kluba, pa je još od završetka sezone u kojoj je Budućnost osvojila titulu, bilo jasno da je razlaz neminovan. Radulović, kome je istekao jednogodišnji ugovor, sinoć je saopštio čelnicima Budućnosti da traže novog trenera.

Nekadašnji trener Pahtakora, pomoćnik Željka Petrovića u Boavisti i Miodraga Božovića u moskovskom Dinamu, postavio je protekle sezone temelje nove, vrlo ofanzivne igre podgoričkog tima, zahvaljujući kojoj su “plavi” fudbaleri porušili mnoge rekorde, osvojili titulu nakon četiri godine i najavili dominaciju na domaćoj sceni.

A sada - sve iz početka. Po ko zna koji put. Najozbiljniji kandidat da naslijedi Radulovića i dalje je Vuk Rašović, koji je od zime 2011. godine trener beogradskog Teleoptika, a prethodno je bio pomoćnik Jokanoviću, Stevanoviću i Stanojeviću u Partizanu.

Iako su srpski mediji objavili da je odbio ponudu Budućnosti, priča je, kako saznajemo, i dalje više nego aktuelna. Rašović je, navodno, već boravio u Podgorici i sastao se sa čelnicima kluba.

Kako god, vremena je malo - Budućnost već za sedam dana počinje pripreme za kvalifikacije za LŠ.

Bonus video: