Staridž na meti Liverpula

Uprava "redsa“ je pokušala da dovede Staridža prilikom prodaje Fernanda Toresa, ali Roman Abramovič tada nije želio da se odrekne usluga talentovanog fudbalera
0 komentar(a)
Danijel Staridž, Foto: Goal.com
Danijel Staridž, Foto: Goal.com
Ažurirano: 10.06.2012. 09:25h

Brandan Rodžers, novi menadžer Liverpula, kao prioritet u ljetnjem prelaznom roku naveo je dovođenje 22-godišnjeg napadača Čelzija Danijela Staridža, za koga je spreman da izdvoji 15 miliona funti (18,5 miliona eura).

Rodžers vidi Staridža kao idealnu zamjenu za Dirka Kajta, koji je prije nekoliko dana potpisao za Fenerbahče.

Uprava "redsa“ je pokušala da dovede Staridža prilikom prodaje Fernanda Toresa, ali Roman Abramovič tada nije želio da se odrekne usluga talentovanog fudbalera.

Čelzi planira da mu ponudi novi ugovor, ali nekadašnji član Mančester sitija nije zadovoljan ulogom koju ima i zbog toga je moguće da napusti "Stemford bridž“.

Rodžers smatra da bi se Staridž idealno uklopio u napadu zajedno sa Luisom Suaarezom, Endijem Kerolom i Krejgom Belamijem i da bi bio idealno pojačanje za Liverpul na putu povratka na stare staze slave i pokušaj plasmana u Ligu šampiona u narednoj sezoni.

Takođe, i Roberto Manćini, menadžer Mančester sitija, se raspitivao za Staridža, pa će biti interesantno vidjeti ko će dobiti trku za 22-godišnjeg fudbalera.

Staridž je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Engleske, a za seniorsku reprezentaciju odigrao je dva meča.

Bonus video: