Bizarno: Tužio Fifu i Ramosa zbog povrede Salaha, traži milijardu eura

"Ramos je namjerno povrijedio Salaha i mora da bude kažnjen. Podnio sam tužbu, tražim milijardu eura u ime svih Egipćana, koje je Ramos psihički povrijedio, kao i u Salahovo ime, zbog povrede koju mu je nanio", kazao je Vahba za egipatsku državnu televiziju
0 komentar(a)
Mo Salah, Foto: Reuters
Mo Salah, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.05.2018. 16:48h

Nastavlja se saga o Serhiju Ramosu i Mohamedu Salahu, njihovom duelu u finalu Lige šampiona, nakon koga je egipatski as morao da napusti teren zbog povrede ramena.

Mnogo je onih koji smatraju da je kapiten Reala namjerno povrijedio asa Liverpula, zahvatom koji je mogao da bude blaži.

Posebno su bijesni Egipćani, u pojedinim medijima u toj zemlji mogle su se pročitati i riječi da će "Bog suditi Ramosu", a jedan od najpoznatijih advokata Basem Vahba odlučio je da slučaj podigne na pravni nivo.

On je podnio tužbu protiv FIFA i Serhija Ramosa i traži milijardu eura kompenzacije zbog "pretrpljenog bola i psihičkih trauma", nakon Salahove povrede.

"Ramos je namjerno povrijedio Salaha i mora da bude kažnjen. Podnio sam tužbu, tražim milijardu eura u ime svih Egipćana, koje je Ramos psihički povrijedio, kao i u Salahovo ime, zbog povrede koju mu je nanio", kazao je Vahba za egipatsku državnu televiziju.

Šanse da dobije ovu bizarnu tužbu su, naravno, nikakve, a Vahba je naglasio da bi sve što dobije uplatio u državni fond "Neka živi Egipat".

Na sajtu "change.org", preko 300 hiljada ljudi potpisalo je peticiju da UEFA i FIFA kazne Ramosa zbog faula.

Salah je juče kazao da će biti spreman za Mundijal, iako su prve prognoze govorile da će propustiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Bonus video: