Elita na Topolici uz bakljadu oko čitavog terena!

"Želim da se zahvalim i našim navijačima koji su konačno pokazali da su pravi i vjerujem da će nas ovaj pozitivni trend držati i u eliti naredne godine", rekao je trener Mornara Sarić.
1 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2012. 11:15h

U kakvom su samo stilu fudbaleri Mornara napravili ekspresan povratak u elitno društvo gdje im je nakon, prema svemu viđenom, i mjesto bilo možda već ove sezone.

Sve je počelo isticanjem velikog transparentna “Prva liga” od strane najvjernijih navijača "serdara" a završilo se fantastičnom bakljadom kada je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka kompletan stadion “Topolica” bio u plavo-bijelim bojama.

"Ovo je veliki uspjeh za sve nas u klubu, počevši od igrača do stručnog štaba i uprave na čelu sa predsjednikom Žarkom Pavićevićem i sportskim direktorom Nikolom Dedajem, koja je odradila sjajan posao u minulom periodu. Želim da se zahvalim i našim navijačima koji su konačno pokazali da su pravi i vjerujem da će nas ovaj pozitivni trend držati i u eliti naredne godine", rekao je vidno zadovoljan trener Mornara Obren Sarić.

Sve dileme, ukoliko ih je uopšte i bilo nakon prvog meča u Beranama, riješene su već nakon 35 minuta barskog duela.

Prvo je Jovančov uposlio Kacića, uslijedio je fantastičan pas koji je presjekao protivničku odbranu, a mladi i talentovani Metović rutinski matirao nemoćnog golmana gostiju. U 15. minutu Jovančov je bio blizu drugog pogotka za domaće, ali je malo zakasnio na ubačenu loptu.

Desetak minuta kasnije već je bilo 2:0. Loptu je na ivici šesnaesterca primio najbolji igrač susreta Metović, napravio dribling lijevom nogom, uslijedio je udarac slabijom desnom i lopta koja se zakoprcala iza leđa nemoćnog Akovića. U 34. minutu barski igrači praktično su završili posao, nakon što je Jovančov u maniru vrsnog napadača povisio na 3:0.

"Nismo bili pravi u oba duela sa Mornarom, a njima ovom prilikom iskreno želim da čestitam na zasluženom prolazu u viši rang jer su u ova dva meča pokazali da imaju kvalitet više. Nas još uvijek brinu neke druge stvari iz prošlosti, ali o njima treba da brine neko drugi", rekao je prvotimac Berana, Vladan Radović.

Mornar – Berane 3:0 (prvi meč 2:1)

Bar – Stadion "Topolica". Gledalaca: oko 3.000. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Nikola Razić (Podgorica). Strijelci: Metović 9. i 28. i Jovančov u 34. minutu. Žuti kartoni: Damjanović (Mornar), Lalević, Vučetić (Berane).

Mornar: Radanović 7, Tomašević 7, Bubanja 7, Jelenić 7,5, Vojvodić 7 (Damjanović 7), Merdović 7, Obradović 7, Kacić 7,5 (Bogdanović 7), Metović 8 (Jasavić 7), Cicović 7, Jovančov 7,5.

Berane: Aković 6, Kuč 6, Lutovac 6, Šćekić 6, Novović 6,5, Vučinić 6, Rugovac 5,5 (Vučetić 6), Radović 6 (Isljami), Lalević 6, Kojović 6, Cimbaljević 5,5 (Osmajlić).

Galerija

Bonus video: