Ivica Jovanović ide u Rusiju

"Zadovoljni smo tim transferom, konačno smo ga realizovali a i Ivica je zaslužio da mu se želja ostvari, jer ipak je proteklih godina dosta dao našem klubu", kaže Muhamed Gerina.
2 komentar(a)
Ivica Jovanović, Foto: Vesko Belojević
Ivica Jovanović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.06.2012. 09:22h

Najbolji strijelac Rudara Ivica Jovanović odlazi u drugu ligu Rusije (ime kluba još nepoznato), uz pristojno obeštećenje.

"Zadovoljni smo tim transferom, konačno smo ga realizovali a i Ivica je zaslužio da mu se želja ostvari, jer ipak je proteklih godina dosta dao našem klubu. Što se ostalih fudbalera tiče, skoro svi su pod ugovorom, pa će iz kluba moći samo ko dobije našu saglasnost i takođe obezbijedi adekvatno obeštećenje. Ima interesovanja klubova, vidjećemo šta će se dešavati. U svakom slučaju, Rudar neće biti slabiji nego prethodnih sezona", kaže generalni sekretar Muhamed Gerina.

A da ne bi bio slabiji, potrebna su pojačanja. O njima će se, međutim, razmišljati u narednom periodu. Prije svega, mora se konsolidovati finansijska situacija, koja u upravo završenoj sezoni, najblaže rečeno, nije bila dobra.

"Mislim da će se i tu stvari brzo popraviti. Naime, intenzivno radimo na pronalaženju sponzora, ima pomaka, vjerujem da će u ponedjeljak sve biti poznato i da ćemo moći da saopštimo i tu informaciju. I da onda rasterećeni krenemo u nove obaveze koje podrazumijevaju borbu za obje titule u Crnoj Gori i što bolji rezultat u Evropi", zaključuje Gerina.

Bonus video: