Ćavi: Igrači Reala nas ne poštuju

"Kad god je Real napravio uspjeh i osvojio trofej, mi iz Barselone smo mu čestitali na pobjedama", rekao je Ćavi.
0 komentar(a)
Ćavi, Foto: REUTERS
Ćavi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.06.2012. 20:02h

Svađa Serhija Ramosa i Đerara Pikea na početku priprema Španije, kao i izjave selektora Visentea del Boskea da se igrači Barselone i Reala „baš i ne vole” dobile su novu dimenziju samo nekoliko dana pred početak Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Sada je za probleme unutar tima kriv Ćavi Ernandes koji se okrenuo na rivalstvo dva velikana koje je kulminiralo posljednje dvije sezone...

"Kad god je Real napravio uspjeh i osvojio trofej, mi iz Barselone smo mu čestitali na pobjedama. Na kraju krajeva, to je sportski i na taj način smo pokazali javnosti da ih poštujemo", rekao je Ćavi.

Madriđani su, po njegovom mišljenju, imali potpuno drugačiji stav nakon sopstvenih neuspjeha.

"Međutim, primijetio sam drugačije ponašanje s druge strane, što svakako ne može da doprinese boljim odnosima između dva kluba. Jasno je da Real nije baš sportski podnio i priznao svoje poraze", rekao je Ćavi.

Španski mediji zato već znaju razloge eventualnog neuspjeha „crvene furije” na Euru, jer je sada evidentno da atmosfera u timu nije ni blizu one koja je krasila ekipu na prošlom Evropskom prvenstvu i Mundijalu u Južnoj Africi.

„Mnoge stvari su drugačije u posljednje dvije godine. Osim kvaliteta igre i sastava, reklo bi se da Španiji fali mnogo toga”, napisao je katalonski „Sport”.

Bonus video: