Džonson uhapšen, jer je vozio pijan

Džonson je igrao u omladinskom timu “građana” od 2004. godine, da bi za prvi tim debitovao poslije samo dve godine. Njemu se od tada prognozira svijetla budućnost u Premijer ligi, ali je u konstantnim problemima sa povredema
50 pregleda 0 komentar(a)
Majkl Džonson, Foto: Goal.com
Majkl Džonson, Foto: Goal.com
Ažurirano: 01.06.2012. 18:37h

Fudbaler Mančester Sitija Majkl Džonson (24) uhapšen je zbog sumnje da je vozio u alkoholisanom stanju u ranim jutarnjim časovima u četvrtak.

Mladi fudbaler je prilikom udesa povrijedio koljeno, prenosi Telegraf.

Navodno, Džonson je bio na putu ka kući svoje djevojke u Urmstonu, kada je Mercedesom udario u parkirani BMW.

Stanovnici i bolničari su pomogli fudbaleru da se izvuče iz automobila, međutim, policija ga je privela prije nego što je odvezen u bolnicu.

“Izašao sam i odmah otišao da vidim kako je. Pitao sam ga kako se zove, iako sam znao ko je, ali sam htio da provjerim da li je on dobro. Takođe, upitao sam ga koga bih mogao da pozovem da javim šta se dogodilo, i on je rekao da nađem njegovu djevojku koja živi iza ćoška. Kada sam mu rekao da uzme ćebe, samo je govorio da hoće da vidi svoju djevojku”, rekao je svjedok listu “Mančester Ivning”.

Potparol mančesterske policije potvrdio je da je 24-godišnji fudbaler uhapšen pod sumnjom da je vozio u alkoholisanom stanjom prije nego što je odvezen u bolnicu na saniranje povrede koljena.

Džonson je igrao u omladinskom timu “građana” od 2004. godine, da bi za prvi tim debitovao poslije samo dve godine.

Njemu se od tada prognozira svijetla budućnost u Premijer ligi, ali je u konstantnim problemima sa povredema.

Bonus video: