Maikon između Intera i PSŽ-a

Maikon je karijeru počeo u Kruzeiru, a potom je igrao u Monaku, odakle je 2006. godine prešao u Inter, za koji je do sada odigrao 177 mečeva i dao je 16 golo
50 pregleda 0 komentar(a)
Daglas Maikon, Foto: REUTERS
Daglas Maikon, Foto: REUTERS
Ažurirano: 01.06.2012. 18:06h

Maikon Daglas Sisenando ili kraće Maikon već šest sezona nosi dres milanskog Intera, a ugovor mu ističe na kraju naredne sezone.

Za sada je neizvjesno da li će ostati u Italiji ili će se preseliti u neku drugu ligu.

Za njegove usluge najviše interesovanja pokazao je PSŽ, koji želi da naredne sezone osvojit itulu u Francuskoj, ali I da igra značajnu ulogu u Ligi šampiona.

“Maikon čeka poziv od direktora Intera oko razgovora za produžetak saradnje. Međutim, u isto vrijeme razmišlja i o transferu. PSŽ ga želi, to nije nikakva tajna, a u tom klubu ima dosta ljudi koje on zna, a to su trener Karlo Anćeloti, sportski direktor Leonardo, Tijago Mota i Maksvel. Za sada se ništa konkretno ne zna. Eventualni pregovori oko prelaska u Pariz će potrajati, jer Inter prvo mora da nađe zamjenu za njega”, rekao je za italijanske medije Mario Rosi, menadžer 30-godišnjeg Brazilca.

Maikon je karijeru počeo u Kruzeiru, a potom je igrao u Monaku, odakle je 2006. godine prešao u Inter, za koji je do sada odigrao 177 mečeva i dao je 16 golova.

Bonus video: