Lambert novi menadžer Aston Vile?

Već se zna da će dolaskom Lamberta slobodni u izboru nove sredine biti iskusni defanzivci Stiven Vornok (30 godina), Ričard Dan (32) i Džejms Kolins (28)
0 komentar(a)
Pol Lambert, Foto: Expressandstar.com
Pol Lambert, Foto: Expressandstar.com
Ažurirano: 01.06.2012. 16:51h

Pol Lambert, dosadašnji menadžer Norviča, trebalo bi u naredna 24 sata da se preseli u Aston Vilu, prenose britanski mediji.

Četrdesetdvogodišnji Škot je podnio ostavku na mjesto prvog trenera svog dosadašnjeg kluba.

"Klub želi da potvrdi da je Lambert podnio ostavku na mjesto prvog trenera. Mi smo sve uradili da ga zadržimo i nismo prihvatili ostavku, ali on i pored toga pregovara sa drugim klubom“, kaže se u saopštenju Norviča.

Lambert je u karijeri vodio Livingston, Vikomb, Kolčester, a na klupi Norviča je bio prethodne tri sezone.

On je obavio razgovor sa predsjednikom Astin Vile Rendijem Lernerom da zamijeni Aleksa Mekliša, koji je nedavno dobio otkaz.

Već se zna da će dolaskom Lamberta slobodni u izboru nove sredine biti iskusni defanzivci Stiven Vornok (30 godina), Ričard Dan (32) i Džejms Kolins (28), a pretpostavlja se da će tim iz Birmingema za njihove usluge inkasirati oko 20 miliona funti.

"Ako je sve završeno sa Polom, to će biti sjajno, radi se o odličnom menadžeru. Mislim da je to pravi potez kluba“, rekao je iskusni golman Aston Vile Šej Given.

Bonus video: