Dost na meti Juventusa

Menadžer Tulio Tinto je Đuzepeu Maroti ponudio Đampaola Pacinija, ali je generalni direktor Juvea odbio mogućnost da dovede napadača Intera sa kojim je sarađivao u Sampdoriji
0 komentar(a)
Bas Dost, Foto: Www.sc-heerenveen.nl
Bas Dost, Foto: Www.sc-heerenveen.nl
Ažurirano: 31.05.2012. 10:01h

Ukoliko ne dovedu Edinsona Kavanija, čelnici Juventusa imaju rezervni plan - na meti "bajnkonera" nalazi se 23-godišnji centarfor Herenvena Bas Dost.

Naime, menadžer Tulio Tinto je Đuzepeu Maroti ponudio Đampaola Pacinija, ali je generalni direktor Juvea odbio mogućnost da dovede napadača Intera sa kojim je sarađivao u Sampdoriji.

Portal Goal.com je otkrio da je Marota rekao Tintu da razmišlja samo o Kavaniju i Dostu, koji je bio najbolji strijelac holandske lige sa 32 gola na 34 utakmice.

Visoki napadač (196 centimetara), koji je ranije igrao za Emen i Herakles, pregovara sa Volfsburgom, ali je odlučio da sasluša i ponudu Juventusa, pa će njegov menadžer Henk Nihuis u narednih nekoliko dana doputovati u Torino.

Dost je skrenuo pažnju javnosti na sebe 10. decembra, kada je postigao svih pet golova u pobjedi Herenvena na gostovanju Ekscelzioru.

Stara dama je veoma blizu dogovora sa Matijom Destrom iz Đenove, koji bi trebalo da naslijedi Alesandra del Pjera.

Bonus video: