Zeta dočekuje Berane

Beranci su već u baražu sve aktivnosti u narednom periodu biće usmjerene na što bolju pripremu za mečeve koji život znače...
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 30.05.2012. 07:28h

U meču bez takmičarskog značaja fudbaleri Zete imaće posljednji “zvaničan” test pred obaveze na evrosceni početkom jula, dok će se Beranci pripremati za baraž, gdje ih najvjerovatnije čeka Mornar.

"Utakmice nema rezultatskog značaja, to je dobra prilika da se izigramo uoči kratke pauze koja nas čeka, te mečeva u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Sezonu završavamo kao treći na tabeli i pokušaćemo da to mjesto opravdamo pobjedom protiv Berana i tako se trijumfalno oprostimo od navijača", poruka je Gorana Burzanovića, jednog od najistaknutijih u ekipi Zete ove sezone.

Beranci su već u baražu sve aktivnosti u narednom periodu biće usmjerene na što bolju pripremu za mečeve koji život znače.

Trener Slobodan Đukić stoga će danas na Trešnjici iskombinovati tim - neće početi svi oni fudbaleri kojima prijete kartoni ili imaju probleme sa povredama.

"Dobiće šansu mlađi fudbaleri i oni koji su manje igrali tokom sezone. Želimo da se pričuvamo za baraž, ta dva meča su nam mnogo značajnija. Ipak, bez obzira na to, pokušaćemo da ostavimo dobar utisak protiv Zete", kazao je Đukić.

ZETA - BERANE

Golubovci - Stadion na Trešnjici. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Vujadin Jovićević (Cetinje) i Željko Pavićević (Podgorica). Početak u 17.30 časova.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - Dabić, Kaluđerović, Radulović, Novović - Zlatičanin, Burzanović, Božović - Došljak, Knežević - Korać.

Berane (4-5-1): Šabanović - Kuč, M.Šćekić, Rugovac, Vučetić - A.Šćekić, Bubanja, Osmajlić, Bojović, Zejnilović - Huremović.

Bonus video: