Ljajić: Žao mi je, ali prvo moram da poštujem sebe

"Žao mi je što se sve ovo izdešavalo... Poštujem svakog, ali ako ne poštujem sebe, onda niko više mene ne može da poštuje", rekao je Ljajić
60 pregleda 28 komentar(a)
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.05.2012. 16:47h

Fudbaler Adem Ljajić rekao je danas da mu je jako žao što je udaljen iz reprezentacije Srbije zato što nije htio da pjeva himnu.

"Meni je stvarno žao. Još sam pod utiscima...To je život, idemo dalje. Žao mi je što se sve ovo izdešavalo...Volim Srbiju, htio sam da igram za Srbiju od svoje 10. godine... Poštujem svakog, ali ako ne poštujem sebe, onda niko više mene ne može da poštuje", rekao je Ljajić.

Selektor Siniša Mihajlović udaljio je danas Ljajića sa priprema iz Švajcarske zato što igrač nije želio da pjeva himnu u prijateljskom meču protiv Španije.

Mihajlović je po dolasku na mjesto selektora rekao da će tražiti strogo poštovanje svog pravilnika o ponašanju, čija je jedna od odrednica pjevanje himne prije utakmice.

Trener je tada kazao da igrači moraju da prihvate taj kodeks prije nego što dođu u tim."Jesmo pričali o tome, ali nismo dovoljno. Sada smo pričali i to je to", rekao je Ljajić.

Razgovor je tada prekinula nepoznata muška osoba, koja je rekla da "nema izjava", a onda odvela Ljajića do automobila koji je bio parkiran u blizini.

Bonus video: