Ninković se dogovorio sa Crvenom zvezdom

Mladi stručnjak poručio mu je da planira da mu dodijeli ključnu ulogu u pohodu na titulu u Srbiji i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope
1 komentar(a)
Ažurirano: 27.05.2012. 10:38h

Najava da neće biti zvučnih pojačanja samo je dribling rukovodstva Crvene zvezde, prenosi “Sportski žurnal”.

Bomba prelaznog roka na Marakani postaće Miloš Ninković!

Dogovor sa reprezentativcem Srbije je postignut i biće uskoro promovisan u najjačeg aduta za realizaciju planova u narednoj sezoni.

Trener Robert Prosinečki i čelnici obavezali su se na rad u tajnosti oko transfera i nisu dostupni za komentare o dovođenju igrača dok se posao ne završi.

Žurnal iz krugova bliskih odgovornim ljudima na Marakani saznaje da je dolazak Ninkovića skoro gotova stvar i da samo čeka ozvaničenje.

Iskusni vezista u drugom je planu trenera kijevskog Dinama Jurija Sjomina, svjestan da bi i u takmičarskoj 2012/2013. godine više sjedio na klupi nego bio na terenu riješio je da nastavi karijeru u klubu čiji je navijač.

Prosinečki i Ninković su se nekoliko puta sastali u posljednjih desetak dana.

Mladi stručnjak poručio mu je da planira da mu dodijeli ključnu ulogu u pohodu na titulu u Srbiji i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ukoliko ne dođe do obrta i eventualnog Dinamovog spuštanja rampe, ispuniće se velika želja Prosinečkog da u timu ima dokazanog tehničara.

Svi prethodni pokušaji da ga angažuje propali su prvenstveno zbog Miloševe želje da ostane u Ukrajini.

Sada je drugačija situacija, povoljnija po Zvezdu.

Dovođenjem Ninkovića splasnuće i Zvezdino interesovanje za bivšeg kapitena Nenada Milijaša, koji bi se na Marakanu vratio samo u slučaju izuzetno povoljnih uslova po giganta iz Ljutice Bogdana.

Bonus video: