Montela otpao, Zeman blizu Rome?

Porasle su šanse Zdeneka Zemana da preuzme Romu, koji je kao trener napustio “vučicu” prije 13 godina.
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2012. 18:20h

Kada je izgledalo da će Vinćenco Montela ponovo sjesti na klupu Rome (dvogodišnji ugovor sa opcijom na još jednu godinu), dogodio se obrt – kako javljaju italijanski mediji, Montela je tokom tri sastanka, posljednji put u srijedu, upravi Rome postavio nekoliko uslova što se tiče njegovih ideja, ljudi i strategije, uslova koji se nijesu dopali pregovaračima sa druge strane.

Zbog toga je naglo pale šanse Montele da se vrati u klub u kojem je proveo više od decenije kao igra, a pretprošle sezone i nekoliko mjeseci kao trener.

Istovremeno, porasle su šanse Zdeneka Zemana da preuzme Romu, koji je kao trener napustio “vučicu” prije 13 godina.

Zeman, koji je ove sezone oveo Peskaru u Seriju A, najavio je za srijedu da će objaviti da li ostaje ili odlazi iz Peskare. S obzirom na to da je Viljaš-Boaš odbio Romu nakon ostavke Luisa Enrikea, da je Marselo Bjelsa blizu ostanka u Atletik Bilbau, čini se da je Zeman najbliži povratku u Rim.

Nije tajna da je češki boem miljenik navijača Rome, i zbog svog ofanzivnog stila igre, a nedavno se i Franćesko Toti pohvalno izjasnio o Zemanu, što u Romi nije bez značaja, naprotiv…

Bonus video: