Bokelj i Mogren za prekid negativne serije

"Moji igrači će pružiti maksimum, pa možda se oprostimo pobjedom”, rekao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.
0 komentar(a)
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 26.05.2012. 11:56h

U meču bez rezultatskog značaja prežaljeni Bokelj ugostiće ekipu Mogrena. Kotorani imaju motiv da se pokažu u pravom svjetlu u posljednjem prvoligaškom okršaju pred svojim navijačima.

“Očekujem opuštenu utakmicu, pokušaćemo da afirmišemo još dva-tri mlada igrača kako bismo vidjeli na koga klub može da se osloni u budućnosti. Mogren može da igra rasterećeno, oni su svakako favoriti. Moji igrači će pružiti maksimum, pa možda se oprostimo pobjedom”, rekao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Kotorani ne mogu da računaju na kapitena Vujovića i golmana Petkovića (koji je sa omladinskom reprezentacijom na turniru u Engleskoj).

I Budvani takođe bez dvojice omladinskih reprezentativaca - Marka Bakića i Luke Đorđevića, pokušaće da prekinu seriju od četiri uzastopna poraza (Zeta, Lovćen, Rudar, Budućnost).

“Utakmica nema značaj ni za nas ni za domaćina. Bolja smo ekipa od Bokelja i sigurno da ćemo pokušati da ih savladamo. Od kada smo saznali da nećemo igrati u Evropi nanizali smo nekoliko poraza. No, sve bi bilo drugačije da smo imali motiv da se borimo za plasman na evropsku scenu, mislim da bismo dobili i Zetu na svom terenu”, kazao je Vanja Tatar, vezista Mogrena.

Bokelj - Mogren

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Vujadin Jovićević (Cetinje), Željko Vujičić (Herceg Novi). Početak u 17.30 časova.

Bokelj (4-4-2): I. Todorović - Stevović, V. Pavićević, M. Todorović, Kašćelan - Arsenijević, Junčaj, Kasalica, Krsmanović - I. Pavićević, Molabećirović.

Mogren (4-3-2-1): Šćekić - Ivanović, Kapisoda, Radišić, Krstić - Mirković, Tatar, Ćulafić - M. Zec, Vujović - Stevović.

Bonus video: