Beranci će se boriti do kraja, pa šta bude

“Treba da pokušamo da uradimo sve što je do nas, i sačekamo kakav će biti rasplet u prvenstvu. Borićemo se do kraja pošteno, pa ćemo da vidim”, rekao je trener Beranaca Đukić
0 komentar(a)
Slobodan Đukić, Foto: Savo Prelević
Slobodan Đukić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.05.2012. 11:37h

Beranci će pokušati da izbjegnu baraž, ali će četa Slobodana Đukića u posljednja dva meča zavisiti i od toga šta naprave rivali. Domaćin će, u svakom slučaju, danas pokušati da popravi bodovni saldo protiv rasterećenog Petrovca.

“Treba da pokušamo da uradimo sve što je do nas, i sačekamo kakav će biti rasplet u prvenstvu. Borićemo se do kraja pošteno, pa ćemo da vidimo. Petrovac nema imperativ, oni mogu da odigraju rasterećeno”, rekao je trener Beranaca Đukić, čiji tim će i danas biti značajno oslabljen...

Cimbaljević i Bojović imaju parne kartone, Isljami i Zejnilović ne mogu da nastupe zbog povreda, dok je neizvjestan nastup Novovića koji se žali na povredu leđa”, kazao je Đukić.

Na posljednje gostovanje u okviru ovogodišnjeg prvoligaškog ciklusa, Petrovčani odlaze sa puno optimizma i već po navici - sa nekoliko kadrovskih problema. Izostaće povrijeđeni Mihailović, Golubović i najvjerovatnije Zvicer, kao i “požutjeli”, kapiten Graovac i Šofranac. Iako rezultatskog imperativa za ekipu Milorada Malovrazića odavno nema, želja Petrovčana je da se i ovoga puta zabilježi pozitivan rezultat.

“Imamo pravu priliku da u dva posljednja meča pokažemo da zaslužujemo poziciju koju smo dobrim igrama zaradili u dosadašnjem dijelu sezone. Ali, ovo je i prava prilika da neki igrači pokažu da posjeduju kvalitet i da se na njih sa pravom može računati u narednom periodu. Promjena će biti, jer imamo puno povrijeđenih i suspendovanih igrača. Očekujem, međutim, novi pozitivan rezultat jer vjerujem u kvalitet kompletne ekipe”, rekao je Rudolf Marčić, pomoćni trener Petrovca.

Berane - Petrovac

Berane - Gradski stadion. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović, Boban Krstev (Cetinje). Početak u 17.30 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Kuč, Vučetić, Vučinić, Novović (Rugovac) - Tomović, Lutovac - Radović, Osmajlić, Huremović - Lalević.

Petrovac (4-4-2): Masoničić - Mi. Radulović, Mrvaljević, Mikijelj, Čarapić - Jovanović, Marković, Muhović, Leverda - Dragićević, Vujačić.

Bonus video: